Komode i vitrine

Vitrine i komode su oblik namještaja koji pristaje svakoj prostoriji. Upotreba im je najraznovrsnija, ovisno o izboru materijala i opreme.

Tu se podrazumijevaju i biblioteke koje dobrim dizajnom postaju ukras Vašeg doma.

U našoj galeriji slika pogledajte različite primjere stilova i funkcije.Komoda je inspirirana De Stijl pokretom i Mondrianovim 'rešetkastim' slikama. Primarne žuta, crvena i plava, zajedno s bijelom, boje su prednjica ov..

Posebnost ove police-biblioteke je da su ju osmislili naručioci. Izrađena je u kombinaciji crnog iverala i medijapana lakiranog u bordo nijansu viso..

Mogućnost spoja komode i vitrine koja može naći svoje mjesto u dnevnom boravku, predsoblju, spavćoj sobi čak i u većoj kuhinji. Prednjice su pos..

Trokrilna komoda modernog dizajna jednostavnih je linija što ju čini vrlo interesantnom za smještaj u suvremeni dom. Zbog staklenih vrata pogodna j..

Klasična komoda svoje idealno mjesto pronalazi u spavaćoj sobi. Široke, a pliće ladice namijenjene su za smještaj donjeg rublja, čarapa i manjih..

Vrlo moderna vitrina napravljena od iverala sive boje i vrata od aluminijskog profila sa staklenom ispunom. Djeluje prozračno i ne zagušuje ovaj mal..

Komoda idealna za blagovaonu. U nju se mogu smjestiti tanjuri i ostali pribor pa je praktična kad se smjesti uz stol. Namjena joj ovisi o prostoriji ..

Vitrina inspirirana dizajnom davnih vremena. Danas dizajneri interijera ovakvu vitrinu smještaju u suvremene domove u kojima se spaja s modernim. Vje..

Vitrina izvedena iz sjajno lakiranog medijapana fino je obrađenih profila čiji dizajn nalazimo u starim stolarskim obrtima.

Ovo je jedna mogu..

Komoda za televizor u starinskoj verziji odlično se uklapa i u neke danas dizajnirane interijere. Sastoji se od odjeljka za tehniku i prostora sa dvo..

Zanimljivost ove komode su ručice smještene na sredini vrata, mali odmak i ideja našeg dizajnera. Komodu je moguće postaviti na moderne nogice, ko..