Uredski namještaj

Radni prostor je zadnjih desetljeća prisutan u svakom domu. Posao donosimo kući ili ga vodimo iz doma, a svakako je poželjan i za potrebe najmlađih članova obitelji. Osim radnih soba u domu, opremamo i uredske prostorije i to namještajem najrazličitijih materijala kojima kreirate jedinstvenu radnu sobu koja bi se razlikovala od standardnih, nezanimljivih. One bi trebale biti personalizirane kako bi sami sebi, a i svojim zaposlenicima stvorili što ugodniju radnu atmosferu.

Našim projektom i izvedbom uljepšat ćemo Vašu radnu okolinu.Bijeli ormarići visokog sjaja protežu se uzduž tri zida. Spojeni su poput kuhinjskih elemenata i imaju zajedničku gornju ploču. Stoje na niskim n..

Na fotografiji vidite odrinaciju opće medicine. Mnogo ormara i ormarića je bilo potrebno kako bismo ispunili potrebu za dovoljno spremišnog prostor..

Slika prikazuje izložbeni prostor fotografskog studija. Zamišljen je kao dnevni boravak pa tako sadrži i komodu i lijepi niski stolić. Svi element..

Nekonvencionalna varijanta daje posebnost ovom radnom kutku. Sve žuto je lakirani medijapan. Ispune na vratima su iz lexana s karakterističnom cijev..

Uobičajena kompozicija radnog stola i polica. Polica je funkcionalno promišljena. Ima utore u koje su umetnute police s pregradama, još jedna manja..

Ovdje je prikazana kombinacija triju materijala: iveral, staklo i aluminij. Popularna wenge boja iverala iskorištena je za korpus ormara i kutni radn..

Moderan ured sa svom potrebnom opremom. Dizajniran je kako bi svaki radnik imao u svom radnom krugu sve na dohvat ruke.

Pažnju privlači ormar..

Primjer pulta u salonu za uljepšavanje. Izrađen je od lakiranog medijapana...

Estetika i funkcionalnost zadovoljeni su ovim komadom namještaja u jednom zagrebačkom salonu. Cijeli je stol pokretljiv. Radna ploha spojena je okre..

Jednostavni namještaj za radnu sredinu, u ovom slučaju, čini kutni stol i zidni elementi s mehanizmom za zaključavanje...