Ormari

Ormari, da bi potvrdili svoju funkciju, moraju biti pažljivo isprojektirani. Njihova unutrašnjost mora imati mnogo polica, prečki za vješanje i po mogućnosti ladice za rublje. Tom opremom se ispunjavaju Vaše osnovne potrebe, a naravno, postoji još i cijeli niz mogućnosti kojima se unutrašnjost ormara prilagođava Vašim željama.

Police rješavamo tako da ih možete pomicati ovisno koliku visinu odjeljka trebate. Prečke za vješanje ugrađujemo od onih fiksnih do raznih sistema za visoke ormare. Među fotografijama možete vidjeti veoma zanimljiva rješenja vanjskog dizajna.Ovaj se ugradbeni ormar nalazi u predvorju stana. Karakterizira ga zrcalo kao ispuna srednjih kliznih vrata. Ostala dvoja vrata, kao i korpus, su u Hr..

Na slici vidimo ugradbeni ormar. On nema stropa niti dna već samo vertikale, pa je cijenom prihvatljiviji od standardnog ormara. Vodilice se pričvr..

Po potrebi izrađujemo i krevete kako bi u potpunosti bili usklađeni s ormarom , komodom i sl...

Ovo je ugradbeni ormar iz bijelog iverala, a zanimljiv je radi wenge okvira koji uokviruje i ladičar koji se nalazi u sklopu ormara. Ima šest razl..

Američki plakar je odlično rješenje za male sobe jer se proteže od poda do stropa pa je svaki milimetar predviđenog prostora iskorišten. Prednji..

Ugradbeni ormar s troje kliznih vrata. Svaka se vrata sastoje od tri pregrade koje su odijeljene aluminijskim profilima. Središnja su vrata ispunjena..

Ormar s kliznim vratima što je logičan odabir s obzirom da se radi o vrlo malom stanu gdje bi klasična vrata ometala kretanje u otvorenom položaju..

Prikaz jednog ogromnog ormara koji se čak proteže i kutom sobe. Za vrata su kombinirana klizna i klasična koja imaju ugrađen sistem za zaključava..

U predsoblju stana uvijek je potreban ormar. Ovdje smo kombinirali plakar i komodu čija se vrata otvaraju pritiskom. Iz komode se protežu police izn..

Primjer maksimalno iskorištenog prostora ispod stepeništa. Ormar ima odjeljak s otvorenim policama, dok su ostali zatvoreni vratima koja ne odaju do..

Ormaru smješten u hodnik pa su zbog praktičnosti postavljena klizna vrata. Od na tisuće mogućih varijanti klijent se u ovom slučaju odlučio za b..

Lijepa kombinacija wenge korpusa i bijelih kliznih vrata duž kojih se protežu aluminijski profili koji uz ukrasnu imaju i funkciju ručica...

Efektan plakar sa prednjicama od pjeskarenog stakla iza kojeg se nazire zanimljiv i funkcionalan kostur ormara...