GLADdesign - namještaj po mjeri

Glad design je obiteljska tvrtka osnovana 2003. godine u Zagrebu.

Sve je započelo hobijem našeg direktora koji je izrađivao namještaj za osobne potrebe te za obitelj i prijatelje. Shvativši da je to posao u kojem može uživati, a pritom i privređivati, osnovao je poduzeće. Kroz vrijeme su mu se pridružili i ostali članovi obitelji.

Tako već godinama radimo kuhinju po kuhinju, ormar po ormar i još uvijek taj posao obavljamo sa srcem i maksimalnom predanošću, na zadovoljstvo naših kupaca.

Možemo se pohvaliti kako nas toliki niz godina klijenti pronalaze po preporuci. Nama je to zaista najveće priznanje i potvrda znanja, kvalitete i kreativnosti. Nadamo se da ćemo tako i dalje privlačiti kupce, jer smo na taj način stekli niz prijatelja naše tvrtke.

Cilj nam je, a po tome nas i pamte, da sa svakim klijentom postignemo prijateljski odnos, jer se u takvom neformalnom okruženju lakše ugovaraju poslovi i iznalaze rješenja povoljna za Vas.

Svaki komad namještaja koji izađe iz naše radionice možemo nazvati unikatom, jer izrađujemo po mjeri. Serijska nas proizvodnja nikada nije zanimala, jer gdje je u tome zadovoljstvo?