Kupaone

Još nedavno, kupaone se nisu smatrale važnim prostorom, u njima se nije provodilo toliko vremena. Projektirale su se malene kupaone tek toliko da zadovolje osnovne potrebe. Danas u tim prostorijama provodimo sve više vremena pa su i njihove dimenzije porasle. Kupaona postaje utočište za opuštanje i želimo da bude što intimnija i ugodnija. Uređenje je naravno individualno pa postoji cijeli niz različite opreme, ovisno o ukusu, potrebama, veličini kupaone i raspoloživim sredstvima.

Mi Vam pomažemo pri osmišljavanju kupaonskog namještaja.

Upotrebljavamo vrhunske materijale i okove koji garantiraju trajnost izvedenog. U ovoj galeriji možete vidjeti neke od naših uradaka pa možda dobijete ideju za Vašu kupaonu i javite nam se!Ova poveća komoda nalazi se u kupaoni. Dostatna je za smještaj ručnika i ostalih kupaonskih potrepština.

U središnjim se odjeljcima nalaze..

Kupaonski pult sa dva inox umivaonika. Ispod njega je smješten ladičar na kotačiće. Sve je izrađeno u bijeloj boji pa kupaona odiše čistoćom i..

Prednosti su ove kupaone dva umivaonika i pripadajući praktični držači ručnika ispod svakog, koji ujedno vrše funkciju ručica za otvaranje ladi..

Zanimljiva je podjela odjeljaka ovog kupaonskog ormarića te jednostavne ručice koje odlično idu uz vrata drvenog dekora sa vodoravno postavljenim g..

Velika površina sa zrcalima koja su u funkciji vrata ormarića, umivaonik oštrih linija te debelo postolje na kojem on stoji, sve su to elementi mod..

Na prvi pogled je vidljiv sklad između zidnih pločica, umivaonika te boje iverala. Topla kombinacija uvijek je dobrodošla u kupaonskom prostoru...

Veoma moderan kupaonski element kojeg odlikuje savršena jednostavnost. Učvršćen je na zid, ima tri ladice čije su unutrašnjosti izrađene od akt..

Ovaj se šarmantni toalet nalazi unutar jednog beauty centra. Moderni umivaonici umetnuti su u ploču od compacta, novijeg materijala na tržištu koj..