Kuhinje

Kuhinja je prostor kojemu je potrebna maksimalna organizacija u dizajnu i projektu. Svaki element se posebno promišlja i kroji prema vašem prostoru. Mora mu se znati svrha kako bi dobili optimalno okruženje. U razgovoru saznajemo Vaše potrebe prema kojima projektiramo.

Kod izrade koristimo materijale kao što su medijapan, compact, iveral, staklo i druge kojima Vam jamčimo dugovječnost.Posebnost ove kuhinje je kombinacija boja. Wenge iveral i plavo-ljubičasto staklo, odlično se slažu. Lijevi zid iskorišten je za visoke ormare u k..

Mladenačka kuhinja čiju bjelinu 'razbija' zelena prednjica otklopnog elementa, izbor je koji dobro pristaje modernim domovima. Materijali su iveral ..

Sivo-bijelu kuhinju odlično je osvježila ljubičasta na zidu, a razigranosti je pridonijela asimetrična kompozicija visećih elemenata te mnoštvo ..

Osnovni zahtjev pri projektiranju ove kuhinje bio je uklopiti pult-stol za blagovanje. Tako je kuhinja tlocrtno dobila oblik slova U. S jedne strane p..

Klasična kuhinja s obzirom na jaki drveni dekor, no linijama vrlo moderna i jednostavna. Ovakvu će izabrati hrabri kojima je važna toplina životno..

Vrlo mali kuhinjski prostor zahtjeva detaljno promišljanje o smještaju i obliku svakog elementa. Vrlo popularna bijela visokog sjaja odlično prista..

Primjer kuhinje otvorene prema dnevnom boravku. Od boravka je odjeljena ''poluotokom'' koji kuhinju ujedno oblikuje u ''U''. Elegancija i luksuzan izg..

Mladenačka kuhinja koja osvježuje prostor svojom bjelinom. To je bijeli rebrasti materijal u kombinaciji sa furniranim plavim. Radna ploha omeđena ..

Primjer velike kuhinje u kojoj je isto tako prostor iskorišten do maksimuma. Postavljanjem elemenata u ''U'' dobivena je velika radna površina što ..

Kuhinja svijetlih tonova i ''L''tlocrta, dobro je rješenje za manje stanove jer vizualno ne smanjuje prostor. Obuhvaća sve zahtjeve suvremenog dizaj..

Ova naizgled malena kuhinja sadrži sve funkcionalne elemente. Smještena je u otvoreni prostor i naslanja se na samo jedan zid. S obzirom na parket ..

Kuhinja na dva suprotna zida karakteristična je za objekte kolektivnog stanovanja iz 80-ih godina. Projektirana tako da ima maksimalno čiste radne p..

Zadnjih par godina crvena je boja preplavila tržište kuhinja. Zato smo i izabrali jednu takvu da ju predstavimo. Ona je sastavljenja od iverala viso..

Zanimljiva kombinacija boje izbjeljenog hrasta i sive.

Kuhinja u ''U'' idealno je rješenje u manjim prostorima s velikim potrebama naručioca. ..

Mala kuhinja koja se nalazi u prostoru jednog poduzeća dostatna je potrebama zaposlenika. Modernog je dizajna, načinjena od vrhunskih materijala nov..

Kuhinja boje vanilije sa wenge dekorom.

Prostor malih dimenzija iskorišten je u potpunosti i promišljen do najmanjeg detalja...