Dnevni boravci

Dnevni boravak je centar življenja u svakom domu. U njemu provodimo najviše vremena pa je potrebno posvetiti posebnu pažnju pri njegovu uređenju.

Za izradu namještaja, stoga koristimo materijale i opremu vrhunske kvalitete. Mi ćemo vam našim iskustvom i smislom za dizajn pomoći u iznalaženju najboljih rješenja. U našoj ponudi za opremanje dnevnih boravaka možete pronaći: biblioteke, police, komode, kutne kompozicije, ormariće, vitrine, stoliće, i dr.Biblioteka je ormar, odnosno polica za knjige koja može biti smještena u više prostorija. Spavaćim i radnim sobama, a najajčešće se nalazi u dn..

Komoda za televizor i ostalu pripadajuću tehniku zadovoljila je i funkcionalno i estetski. Otvore smo uskladili s količinom i dimenzijama elektroni..

Kompozicije poput ove unose razigranost u Vaše dnevne sobe. Izvedive su svakojake kombinacije, samo pustite mašti na volju...

Primjer prozračne biblioteke smještene u nišu. Sastoji se od manjih odjeljaka s policama te dvije ladice. Uklade na vratima su staklene, uokvirene ..

Ova komoda služi kao postolje za TV uređaj u dnevnom boravku. Vrata su od bijelo lakiranog stakla umetnutog u aluminijski okvir, također bijele boj..

Moderna kompozicija koja je u ovim dimenzijama podobna za garsonjere te manje stanove. Popularnog je dizajna stoga su česti izbor mladih u svojim dom..

Ovaj dnevni boravak je poseban svojim dizajnom, a prvenstveno upotrebljivošću. Komoda se sastoji od dva veća odjeljka te prostorom za svu tehnologu..

Zadnji trendovi u opremanju domova često podrazumijevaju i namještaj poput ovog. Dvije ladice koje se otvaraju pritiskom omogućuju čiste površine..

Srebrni dnevni boravak odlično se uklapa u prostorije jarko i veselo obojenih zidova. Veliki kotači na niskom stoliću odaju jedan mladenački, otka..

Klasična varijanta modernog dnevnog boravka preporuča se klijentima "mirnijeg duha" koji nemaju potrebu često mijenjati svoj dom, a ipak žele osje..

Ova kombinacija iverala i lakiranog stakla čini jedan klasičan spoj što znači da pristaje mnogim interijerima. Dizajn je bezvremenski tako da svoj..

Prozračna, svijetla varijanta dnevnog boravka sa mnogo staklenih površina uklopit će se u manje prostorije slabijeg prirodnog osvjetljenja. U ideal..